Kontaktirajte nas

EDUKACIJA

UPIŠI SE U ČETVEROGODIŠNJI PROGRAM

OSOBNI RAZVOJ
TERAPIJSKI RAD
TERAPEUTSKI TRENING
KAKO POSTATI TERAPEUT?

KALENDAR
UČITELJSKI TIM
NAŠI TERAPEUTI
CIR PRAKTIČARI

VIDEO SNIMKA ONLINE PREDAVANJA – Tomislav Senečić – 25.05.2023. – Sve razine srama

VIDEO SNIMKA ONLINE PREDAVANJA – Tomislav Senečić – 25.05.2023. – Sve razine srama

Centar za integrativni razvoj poziva vas na otvoreno online predavanje na temu „Sve razine srama“, iz ciklusa“ Tijelo u psihoterapiji“. Na ovom predavanju baviti ćemo se procesom nastanka ovog vjerojatno najtoksičnijeg osjećaja koji glavni inhibitor u procesu našeg razvoja. Objasniti ćemo kako se sram manifestira već u najranijem razdoblju našeg života te koja mu je razvojna uloga. Imati će te se priliku upoznati sa pojmom zdravog srama i koja je njegova uloga.

🔹Tijelo u psihoterapiji – Sve razine srama🔹

🗓️ četvrtak 25.05.2023. 18h
📍 Online
◾ Predavač: Tomislav Senečić, EABP, ICTP, ECP

📝 Prijave su obavezne:
https://forms.gle/yXMEptTf4GGKSq3t7
*Prijave se primaju isključivo do 24.05. do 16h

Sram je vjerojatno najtoksičniji osjećaj koji se nalazi zapleten u strukturi našeg bića. Njegov devastirajući utjecaj onemogućava nas u procesu samo realizacije i našem kreativnom izričaju. Zbog duboko ukorijenjenog osjećaja da s nama nešto nije u redu, nismo u mogućnosti ostvariti dublje intimne odnose i bliskost s drugim ljudima. To je osjećaj koji nas odvaja, izolira i definitivno ograničava realizaciju naših potencijala.

Također u sklopu ovog predavanja moći ćemo saznati na koji način se sram manifestira u našoj svakodnevici te koji su to terapijski alati za savladavanje i izlazak ovog neugodnog osjećaja. Bitno je naglasiti da ljudska bića osim svoje biološke zadanosti, imaju svoju psihološko emocionalnu i duhovnu zadanost. Potrebni su dovoljno dobri uvjeti i pozitivan doživljaj sebe kako bi realizirali naše zadane potencijale. Sram kao osjećaj definitivno blokira taj proces. Iako neugodan, sram je savladiv te uz razumijevanje i podršku možemo ga pobijediti.

Pozivamo vas još jednom na ovo uzbudljivo i poučno predavanje Centra za integrativni razvoj te se nadamo da će ovo dati doprinos razumijevanju unutarnje ljudske dinamike i mentalnom zdravlju zajednice.

‼️📣 Istoimena radionica će se održati 10.06.2023. u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.
Više detalja potražite u zasebnom eventu/događaju: https://www.facebook.com/events/1017508989214920/

Predavač:
Tomislav Senečić EABP, ICTP, ECP
Radi kao terapeut, supervizor, mentor i edukator u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji sa više od dvadeset godina iskustva u području psihoterapije. Punopravni član Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju i član foruma (EABP-a). Punopravni član Europske asocijacije za transpersonalnu psihoterapiji (EUROTAS). Član je Hrvatske komore psihoterapeuta (HKPT).

***CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a ( Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) po metodi Integrativne sržne dinamike, ICD, čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde
***CIR je član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH
***CIR je član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT See less

Sažmi