Kontaktirajte nas

EDUKACIJA

UPIŠI SE U ČETVEROGODIŠNJI PROGRAM

OSOBNI RAZVOJ
TERAPIJSKI RAD
TERAPEUTSKI TRENING
KAKO POSTATI TERAPEUT?

KALENDAR
UČITELJSKI TIM
NAŠI TERAPEUTI
CIR PRAKTIČARI

UNUTARNJE DIJETE –  ISKUSTVENA RADIONICA U RIJECI, subota 16.09.2023., 9-13 h

UNUTARNJE DIJETE –  ISKUSTVENA RADIONICA U RIJECI, subota 16.09.2023., 9-13 h

📣 ISKUSTVENA RADIONICA U RIJECI  📣

UNUTARNJE DIJETE – iskustvena radionica tjelesne psihoterapije

‼️ Ova radionica Centra za integrativni razvoj  ujedno je i prezentacija modaliteta tjelesno orijentirane psihoterapije i namijenjena je svim zainteresiranima koji žele iskusiti tjelesno terapijski pristup.

🗓️ Subota 16.09.2023.  9 -13 h

📍 CIR Rijeka, Ćićarijska 20

◾ Voditeljica: Helena Hajdin EABP

💶 Kotizacija: 60€ – podatke za uplatu ćete dobiti putem maila nakon prijave

📝 Prijave su obavezne: rijeka@cir.hr

*broj mjesta je ograničen

Svatko od nas ima “unutarnje dijete” koje živi u nama. U svakoj odrasloj osobi postoji odrasli dio i dijete. 

Naše unutarnje dijete predstavlja dječji aspekt našeg unutarnjeg ja,dio naše podsvijesti  koje ostaje u nama i sadrži  sva sjećanja i emocije,dobre ili loše, koje smo doživjeli,uvjerenja iz prošlosti, kao i nade i snove za budućnost.

Rad s unutarnjim djetetom je jedan od najbitnijih pristupa prepoznavanju i liječenju traume iz djetinjstva. Jung je smatrao da je taj unutarnji dio svih nas utjecao na sve što radimo i odluke koje donosimo. Iskustvo koje je zajedničko svim živom bićima je da svi započinjemo život kao ranjivi i ovisni i taj ranjivi i osjetljivi dio u nama samima ostaje u srži našega bića. To je unutarnje dijete,naše pravo ja,dio koji osjeća sve naše emocije od tuge,ljutnje,straha do spontanosti,kreativnosti,intuitivnosti….Svoj ranjivi dio smo sakrili kako bi se zaštitili od boli i povreda. 

Otkrivanje i unutarnji rad s djetetom usredotočen je na rješavanje naših nezadovoljenih potreba i pomaže nam razumjeti naše ponašanje, okidače, želje i potrebe.

Naše unutarnje dijete može pokrenuti naše emocije u svakodnevnom životu,osobito kada toga nismo svjesni. Svi znamo da je kvaliteta našeg djetinjstva povezana s kasnijim ishodima u životu.

Na ovoj iskustvenoj radionici kroz tjelesno orijentirani pristup istraživat ćemo ljubav prema svom unutarnjem djetetu,slušati svoj unutarnji glas,prihvatiti  i oprostiti što nas dovodi do slobode i smirenosti srca. Jer u konačnici to je najvažniji odnos koji imamo i jedini koji imamo zauvijek. 

Kroz određene psihodinamičke vježbe približit ćemo vam rad našeg centra i prezentirati CIR edukaciju za Osobni razvoj i Terapijski rad.

VODITELJICA: 

Helena Hajdin, EABP tjelesno orijentirana terapeutkinja.

Voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka- europskog trening instituta gdje radi kao predavač,edukator i supervizor, a dio je učiteljskog tima u centru Svjesno roditeljstvo,edukaciji za roditelje. U svoj rad integrira i druge prakse iz raznih višegodišnjih edukacija i treninga kao što su Somatic experiencing, Art terapija, TRE, Bioenergetika,plesna terapija,a poseban interes ima u radu s ranom traumom gdje se i dodatno educirala. 

Članica je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP).

************************

Za polaznike instituta CIRa sudjelovanje na radionici se ubraja:

CIR – 1 psihoterapijski sat iz grupnog rada

EABP – 4 psihoterapijskih sati iz grupnog rada

***CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a ( Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) po metodi Integrativne sržne dinamike, ICD, čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde

***CIR je član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH

***CIR je član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT