Kontaktirajte nas

EDUKACIJA

UPIŠI SE U ČETVEROGODIŠNJI PROGRAM

OSOBNI RAZVOJ
TERAPIJSKI RAD
TERAPEUTSKI TRENING
KAKO POSTATI TERAPEUT?

KALENDAR
UČITELJSKI TIM
NAŠI TERAPEUTI
CIR PRAKTIČARI

TIJELO I EMOCIJE –  ISKUSTVENA RADIONICA U PULI, subota, 23.09.2023., 9-13h

TIJELO I EMOCIJE –  ISKUSTVENA RADIONICA U PULI, subota, 23.09.2023., 9-13h

📣 ISKUSTVENA RADIONICA U PULI  📣

TIJELO I EMOCIJE

️ Ova radionica Centra za integrativni razvoj ujedno je i prezentacija modaliteta tjelesno orijentirane psihoterapije i namijenjena je svim zainteresiranima gdje mogu doći u prvi kontakt s našim radom škole te upoznati i iskusiti njegove temelje. 

 

🗓️ Subota, 23.09.2023.   9-13h

📍 Plesni centar Studio Pula, Facchinettijeva 15A, Pula

Voditeljica: Helena Hajdin EABP

💶 Kotizacija: 60€ – podatke za uplatu ćete dobiti putem maila nakon prijave

📝 Prijave su obavezne: rijeka@cir.hr

*broj mjesta je ograničen

 

Emocije koje nosimo,a posebno one koje ne izražavamo ili kojih nismo svjesni uvelike utječu na naše tijelo,naše zdravlje i našu vitalnost. Načini na koje nosimo sav nas psihički teret određuju koliko energije imamo u svakodnevnom funkcioniranju,kako i koliko se otvaramo u kontaktu sa drugim ljudima u našoj okolini i u konačnici utječu i na našu sliku o sebi. 

Rani razvoj u djetinjstvu oblikovao je naš sadašnji život i iskustva. Sva iskustva koja su proživljena,sve ono što je bilo emocionalno značajno,ostaje zauvijek zapamćeno i pohranjeno u tijelu,u implicitnoj memoriji. Tu se nalaze naše tjelesne senzacije,emocije,impulsi,osjećaji i osjeti.

Naše tijelo pamti i pozitivna i negativna iskustva bez obzira da li se mi toga sjećamo ili ne. Ovisno o tome kakva smo iskustva imali,kakav trag su ostavili na nama, odražava se na naš život danas. Emocije koje su ostale potisnute, ostaju zarobljene u tijelu, a posljedica toga su fizičke bolesti i aktualna problematika u odnosima.

Na ovoj iskustvenoj radionici kroz tjelesno orijentirani pristup  istraživat ćemo na koji način možemo potaknuti tijelo da propusti zablokirane emocije,kako bi napravili protok u tijelu,osjetili više povjerenja,sigurnosti,slobode,spontanosti i radosti. 

 

VODITELJICA: 

Helena Hajdin, EABP tjelesno orijentirana terapeutkinja.

Voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka- europskog trening instituta gdje radi kao predavač,edukator i supervizor, a dio je učiteljskog tima u centru Svjesno roditeljstvo,edukaciji za roditelje. U svoj rad integrira i druge prakse iz raznih višegodišnjih edukacija i treninga kao što su Somatic experiencing, Art terapija, TRE, Bioenergetika,plesna terapija,a poseban interes ima u radu s ranom traumom gdje se i dodatno educirala. 

Članica je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP).

 

 

***CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a ( Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) po metodi Integrativne sržne dinamike, ICD, čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde

***CIR je član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH

***CIR je član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT