Kontaktirajte nas

EDUKACIJA

UPIŠI SE U ČETVEROGODIŠNJI PROGRAM

OSOBNI RAZVOJ
TERAPIJSKI RAD
TERAPEUTSKI TRENING
KAKO POSTATI TERAPEUT?

KALENDAR
UČITELJSKI TIM
NAŠI TERAPEUTI
CIR PRAKTIČARI

KRAJ… I NOVI POČETAK – Rijeka – 29.12.2023.

KRAJ… I NOVI POČETAK – Rijeka – 29.12.2023.

KRAJ… I NOVI POČETAK 

Iskustvena radionica integrativne tjelesne psihoterapije

💫Tijelo💫Art💫Ples💫Meditacija💫Namjera

✨Datum: 29.12.2023.
✨Vrijeme: 17- 21h
✨Cijena: 60€
✨Lokacija: Rijeka,Ćićarijska 20
✨Prijave:  https://forms.gle/GywZchrDYWau48Ni9

U brojnim kulturama postoje rituali,običaji i duhovne prakse kojima se obilježava kraj godine i početak godine koja slijedi. U duhovnom smislu kraj predstavlja smrt i ponovno rođenje,priliku da zaronimo duboko unutar sebe i s malo više pažnje i svjesnosti sagledamo s čime smo se sve susreli.

U tom tihom prostoru tražimo duboku unutarnju mudrost i otvaramo vrata za buđenje.

Ako zastaneš na tren i pogledaš,osvrneš se oko sebe…  Gdje stvarno živiš iz srca?

Koje lekcije i iskustva nam je donijela ova godina?

Koji osjećaji me vežu za prethodnu godinu? Što smo naučili? Koja poglavlja života je potrebno zatvoriti kako bi se pisale nove priče?

Na ovoj iskustvenoj radionici kroz tjelesno terapijske i art vježbe ,ples i meditaciju obilježit ćemo kraj godine i posaditi sjeme novih ideja za godinu koja slijedi.

Koristit ćemo tijelo, pokret, disanje i glas kako bi oslobodili blokirane emocije i napravili put svojim namjerama za nadolazeću godinu.

Kada je jasna namjera jasan je i put,a namjera će biti jasna kada se um umiri i kada pogledamo u svoje srce, centar naše ogromne moći, snage i središte našeg bića.

Voditeljica Helena Hajdin radi kao tjelesno orijentirani psihoterapeut kroz individualni i grupni rad dugi niz godina. Predavač je, supervizor, mentor i terapeut u Centru za integrativni razvoj. U svoj rad koristi znanja iz raznih višegodišnjih edukacija i treninga kao što su Somatic experiencing,Art terapija,TRE, Bioenergetika,plesna terapija,tehnike disanja… Duboko vjeruje u ovaj rad koji istinski donosi promjene u svim aspektima ljudske prirode kojem svakodnevno svjedoči u radu s ljudima. Članica je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) i voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka.

Dobrodošli🍀

***CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a; član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH; član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT