Kontaktirajte nas

EDUKACIJA

UPIŠI SE U ČETVEROGODIŠNJI PROGRAM

OSOBNI RAZVOJ
TERAPIJSKI RAD
TERAPEUTSKI TRENING
KAKO POSTATI TERAPEUT?

KALENDAR
UČITELJSKI TIM
NAŠI TERAPEUTI
CIR PRAKTIČARI

CIR – Iskustvena radionica “Uvod u karakterne obrane” – Split, 03.12.2023.

CIR – Iskustvena radionica “Uvod u karakterne obrane” – Split, 03.12.2023.

CIR – Iskustvena radionica
“Uvod u karakterne obrane”

🗓️ 03.12.2023. od 10h do 18h (s pauzom od 13-14.30)
📍 Hotel Mondo, Kopilica 5, Split
◾ Vodi: učiteljski tim CIR Split – Lidija Kaštelančić i Marica Grgurinović
◾ Kotizacija: 80 EUR (uplata nepovratnog i neprenosivog pologa 30 EUR)
◾ Napomena: Broj mjesta ograničen. Nije potrebno nikakvo prethodno znanje ili iskustvo.
📝 Prijave: radionicecir@gmail.com

Pozivamo vas na jedinstvenu radionicu posvećenu istraživanju dubina ljudske psihe kroz prizmu karakternih obrana. Ove obrane, oblikovane u ranom djetinjstvu kao odgovor na životne izazove, postaju ključni elementi našeg ponašanja i odražavaju se kako u našem unutarnjem svijetu, tako i u fizičkoj strukturi tijela.

Zanimljiva uvodna radionica donosi vam priliku otkriti suptilnosti “šizoidne” odvojenosti i izbjegavanja kontakta, doživjeti dubine “oralne” praznine i potrebitosti, istražiti osjećaje “psihopatske” superiornosti i nedostatka empatije, zaroniti u “mazohističko” samokažnjavanje i žrtvovanje te osjetiti “rigidnu” krutost, tvrdoglavost i nedostatak spontanosti. Kroz teorijski okvir i praktične vježbe, ova interaktivna radionica omogućit će vam da osobno iskusite svaku od ovih karakternih obrana te razvijete vlastiti uvid, razumijevanje i povezanost.

Upustite se u putovanje kroz različite dimenzije ljudske psihologije, vođeni stručnjacima koji će vam pružiti alate tjelesno orijentirane psihoterapije. Ova terapeutska praksa fokusira se na povezanost tijela, uma i duha, koristeći tehnike disanja, pokreta, dodira i pažljive prisutnosti. Doživite transformaciju na emocionalnoj i mentalnoj razini kroz svjesnost tjelesnih senzacija i izražavanje emocija u potpunoj sigurnosti terapeutskog prostora.

Radionica je ujedno i uvod u tekuću prvu godinu psihoterapijske škole Centra za Integrativni Razvoj (CIR Split). Naš edukativni centar je prostor integrativne prakse, koji nudi duboko razumijevanje psihe i tijela kroz holistički pristup. Pridružite nam se na ovoj avanturi samoproučavanja i stvaranja dubljih veza s vlastitim unutarnjim svijetom te se, ukoliko to želite, otisnite u daljnje istraživanje i učenje unutar psihoterapijske škole. Budite dio zajednice koja teži osobnom rastu i integraciji, uz podršku iskusnih stručnjaka Centra za Integrativni Razvoj Split.