UPISI U ČETVOROGODIŠNJI PROGRAM 2019./2020.

Upisi u školsku godinu 2019/2020.

 

U studenome počinje nova školska godina, a prijave za Program za osobni razvoji i terapijski rad u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Beogradu se počinju primati.

 

Program za osobni razvoj i terapijski rad namijenjen je svim punoljetnim odraslim osobama bez obzira na prethodno obrazovanje koje su predane i zainteresirane za vlastiti osobni razvoj. On je program koji nudi pojedincima zainteresiranim za istraživanje samog sebe siguran prostor, stručno vodstvo i podršku za otkrivanje vlastitih dubljih slojeva i obrazaca, približavanje stvarnome sebi, otkrivanje vlastite biti i preuzimanje odgovornosti za vlastiti život i mogućnost njegove kreacije.

Bez obzira upisuju li Program kao oblik stručnog usavršavanja nakon studija iz područja psihologije i duhovnosti ili im je ovo prva edukacja u tom području, polaznici su primarno podržani u primjeni stečenih znanja za vlastiti osobni razvoj.

Kroz četverogodišnji program polaznike upoznajemo s cjelovitim pregledom vodećih progresivnih, tjelesno orijentiranih i integrativnih psihodinamičkih pravaca iz teorijske i iskustvene perspektive. U svome radu Program je za razliku od formalnog obrazovnog sustava dominantno orijentiran na tehnike učenja koje se temelje na vlastitom iskustvu, pa je stoga i teorijski dio nastave redovno popraćen praktičnim vježbama. Takvom tehnikom učenja pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i osobnu primjenu stečenih znanja. To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentirane i na emocionalno i tjelesno učenje.

 

Dodatne informacije i prijavnicu za Program za osobni razvoj i terapijski rad možete pronaći na sljedećem linku:

http://www.cir.hr/program-za-osobni-razvoj/

 

Za rane prijave (do 1.8.2019.) uz ispunjenu prijavnicu i akontaciju 750kn, dobivate 5% popusta, a cijena tada iznosi 11400kn, tj. 2850kn po modulu.
Ukoliko uz to plaćate cijeli iznos odjednom, popusti se zbrajaju.

(Cijena za starije generacije ostaje ista.)