UPISI U ČETVOROGODIŠNJI PROGRAM 2018./2019.

UPISI U ČETVOROGODIŠNJI PROGRAM 2018./2019.

 

U studenome počinju prijave za četvorogodišnji program u Zagrebu, Splitu, Zadru i Beogradu se još uvijek primaju.

 

Program je namijenjena svim punoljetnim odraslim osobama bez obzira na prethodno obrazovanje koje su predane i zainteresirane za vlastiti osobni razvoj. Ona je program koji nudi pojedincima zainteresiranim za istraživanje samog sebe siguran prostor, stručno vodstvo i podršku za otkrivanje vlastitih dubljih slojeva i obrazaca, približavanje stvarnome sebi, otkrivanje vlastite biti i preuzimanje odgovornosti za vlastiti život i mogućnost njegove kreacije.

 

Bez obzira upisuju li program kao oblik stručnog usavršavanja nakon studija iz područja psihologije i duhovnosti ili im je ovo prva edukacja u tom području, polaznici su primarno podržani u primjeni stečenih znanja za vlastiti osobni razvoj.

Kroz četvorogodišnji program polaznike programa upoznajemo s cjelovitim pregledom vodećih progresivnih, tjelesno orijentiranih i integrativnih psihodinamičkih pravaca iz teorijske i iskustvene perspektive. U svome radu CIR je za razliku od formalnog obrazovnog sustava dominantno orijentirana na tehnike učenja koje se temelje na vlastitom iskustvu, pa je stoga i teorijski dio nastave redovno popraćen praktičnim vježbama. Takvom tehnikom učenja CIR pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i osobnu primjenu stečenih znanja. To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentirane i na emocionalno i tjelesno učenje.

 

Dodatne informacije i prijavnicu za četvorogodišnji program možete pronaći na sljedećem linku: 

 
Za uplatu cijelog iznosa odjednom dobivate 5% popusta.
 
Za rane prijave (do 1.8.2018.) uz ispunjenu prijavnicu i akontaciju, dobivate 5% popusta.
Ukoliko uz to plaćate cijeli iznos odjednom, popusti se zbrajaju.
(Cijena za starije generacije ostaje ista.)