SUPERVIZIJSKI INTENZIV

SUPERVIZIJSKI INTENZIV: ETAPE PROCESA U TJELESNO ORIJENTIRANOJ TERAPIJI, ZAGREB, 19.-21.10.2018.

SUPERVIZIJSKI INTENZIV: ETAPE PROCESA U TJELESNO ORIJENTIRANOJ TERAPIJI, ZAGREB, 19.-21.10.2018.

SUPERVIZIJSKI INTENZIV, 19.-21.10.2018.

ZAGREB

HOTEL TOMISLAVOV DOM – DVORANA SLJEME

 

Dragi svi,

u gore navedenom terminu počinjemo novi ciklus supervizijskih intenziva. Kao što već znate namijenjen je svim diplomiranim Cir polaznicima i polaznicima 4 godine našeg treninga. Ideja održavanja supervizijskih intenziva je u podršci svima vama koji imate ili želite izgraditi vlastitu profesionalnu praksu. Cilj je pomoći vam da se osjećate sigurnije i kompetentnije u terapijskom radu, a također da unaprijedite svoju praksu i povećate broj klijenata. Jako nas veseli da su dosadašnji intenzivi bili posjećeni što govori o zrelosti i odgovornosti svih vas koji radite ili želite raditi s ljudima. U stvaranju i održavanju profesionalne prakse supervizije su iznimno bitan i obvezujući faktor. Izbjegavanjem supervizija terapeutov rast i razvoj biva ograničen perspektiva stvarnosti se sužava i dolazi do situacije gdje klijenti počinju služiti terapeutu, a ne obratno. Stoga svaka supervizija je kvalitetno ulaganje u vlastiti rast i razvoj.

 

Za ovaj supervizijski intenziv odlučili smo proći kroz sve etape procesa u tjelesno orijentiranoj psihoterapiji;

  • Kada i kako konfrontirati masku
  • Što činiti kada klijent inzistira na vlastitoj obrani(što se događa s vama)
  • Kada, kako i zašto prazniti negativitet
  • Što činiti ako klijent ima borderline. Kako raditi s takvim klijentom. (Sve više terapeuta se susreće s tom problematikom.)
  • Kada je potrebno prazniti negativitet iz regresivnog dječjeg, a kada iz odraslog.
  • Kako dovesti klijenta u stanje ranjivosti, otvorenosti i stvarnog ja.
  • Kako zadobiti klijentovo povjerenje(kako biti kao terapeut u svom stvarnom ja, transfer, kontratransfer)

Podsjećamo sve one koji su na listi preporučenih terapeuta Cir da imaju obvezu sudjelovati na jednom intenzivu godišnje te da su morali učiniti minimum 3 supervizije tokom godine sa Laslom ili Tomislavom. Ukoliko je prošla godinu dana od sudjelovanja na supervizijskom intenzivu, a i dalje imate želju biti na listu molimo vas da se odazovete.  Želja nam je da imamo jak i kompetentan tim terapeuta za koje smo sigurni da mogu odgovoriti i najzahtjevnijim terapijskim situacijama.

Također vas obavještavamo da je Centar za integrativni razvoj u postupku akreditacije kod EABP-a(European Association of Body Psychotherapy). Očekujemo da će CIR postati punopravna članica u periodu od 2-3 godine. To znači da svi vi koji želite europsku licencu moći ćete  aplicirati kod EABP-a sa Cir diplomom. S obzirom na to da se traži veliki broj odrađenih supervizija(150), priznati će vam se sve supervizije odrađene sa Enesom,Laslom, Tomislavom. Također će se priznati 50 supervizija ako ste odradili PD-napredni trening. Svaki odrađeni supervizijski intenziv vrijedi 10 supervizija. U trenutku kada program bude službeno akreditirana priznati će vam se sve što ste odradili do sada.

Srdačan pozdrav,

 

Laslo&Tomislav

 

Vrijeme održavanja: 19-21.10.

Pet:  9.30-18.00
Sub:  9.30-18.00
Ned:  9.30-14.30

Prijave kod Svjetlane Bukovec na 098/288-752

e-mail; cir@cir.hr

 

Tags: