RADIONICA

ROVINJ – Iskustvena radionica:  TIJELO I EMOCIJE, Rovinj, 4.6.2021.

ROVINJ – Iskustvena radionica:  TIJELO I EMOCIJE, Rovinj, 4.6.2021.

 

ROVINJ – Iskustvena radionica:

TIJELO I EMOCIJE

Vodi: Helena Hajdin, EABP psihoterapeut
Datum: 04.06.2021.
Vrijeme: od 17 -20h
Lokacija: Rovinj

Centar za integrativni razvoj poziva vas na  iskustvenu radionicu na temu: Tijelo i emocije,gdje zainteresirani  mogu doći u prvi kontakt s našim radom škole te upoznati i iskusiti njegove temelje.

Sva iskustva koja su proživljena,sve ono što je bilo emocionalno značajno,ostaje zauvijek zapamćeno i pohranjeno u tijelu,u implicitnoj memoriji. Tu se nalaze naše tjelesne senzacije,emocije,impulsi,osjećaji i osjeti.
Naše tijelo pamti i pozitivna i negativna iskustva bez obzira da li se mi toga sjećamo ili ne. Ovisno o tome kakva smo iskustva imali,kakav trag su ostavili na nama, odražava se na naš život danas.
Emocije koje su ostale potisnute, ostaju zarobljene u tijelu, a posljedica toga su fizičke bolesti i aktualna problematika u odnosima.
Na radionici ćemo kroz iskustvene vježbe metodom integrativne tjelesno-orijentirane psihoterapije,istraživati tjelesnu memoriju, vlastiti način vezivanja/attachmenta kako bismo napravili protok u tijelu i otvorili se za užitak života!

Datum: 04.06.2021.
Vrijeme: od 17 -20h
Lokacija: Rovinj
Cijena: 250 kn
Vodi: Helena Hajdin, EABP psihoterapeut,
voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka

Broj polaznika je ograničen pa vas pozivamo da osigurate svoje mjesto na vrijeme!
Prijave su obavezne na rijeka@cir.hr
ili na mob. 091 5894288

U tijeku su upisi u CIR program za osobni razvoj i terapijski rad!!!
Više informacija o programu CIR-a

https://www.cir.hr/program-za-osobni-razvoj/

***CIR je jedini akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a ( Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju), čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde***