RADIONICA

RADIONICA: Zamisli život u ritmu muzike za ples, DUBROVNIK, 19.06.2021.

RADIONICA: Zamisli život u ritmu muzike za ples, DUBROVNIK, 19.06.2021.

RADIONICA: Zamisli život u ritmu muzike za ples 💃💃💃
Radionica Dubrovnik
19.06.2021. subota od 15:00 – 19:00
Adresa : WeDU yoga Centar, Kralja Tomislava 7, Dubrovnik
Cijena radionice : 300,00 kn

Prijava na mobitel: 091 586 8107 ili oledrutter@yahoo.com
Broj sudionika je ograničen zbog mjera stožera.
Prijave su do 18.06.2021.

Probajte zamisliti sebe u najboljem izdanju, onako kako bi to izgledalo da je sve savršeno,…i pustite mašti na volju.
Krenite od toga kako izgledate, vaše idealne težine, figure tijela, frizure, način na koji se krećete, pričate, smijete se, zastupate svoje interese i želje, vodite ljubav, ….
Zatim, zamislite da radite posao koji obožavate, zanima vas, veseli vas i iskreno ispunjava. Primijetite i svoje kolege/ice, suradnike/ice s kojima radite, zamislite i odnose kakve bi htjeli imati s njima.
Nakon posla dolazite u svoj dom koji je po vašoj mjeri. Primijetite i da li imate partnera/icu, obitelj i kakvi su odnosi s njima u vašoj mašti.
U slobodno vrijeme kojeg imate dovoljno, primijetite na koji način ga provodite. I primijetite kako je u tijelu dok zamišljate svoj idealan život.
I sad me zanima, koliko od ovoga živite,od kojih ste snova odustali i kada, zašto i do kad imate u planu odgađati svoje ciljeve? Koji vam osjećaji stoje na putu do vašeg ispunjenja?

Većina nas dok zamišlja svoj idealni život osjeti sram od neuspjeha, krivnju jer mislimo da smo sebični, bijes jer smo odustali od sebe, zavist jer to jedino drugima uspijeva, strah da je takav život samo daleki san,…ŠTO AKO JE MOGUĆE,……VIŠE …http://oliveradrutter.com/…/radionice-split-i…/