RADIONICE

RADIONICA: “Jeli moguće postati savršena majka”, Split, 16.02.2019.; Šibenik, 23.2.2019.

RADIONICA: “Jeli moguće postati savršena majka”, Split, 16.02.2019.; Šibenik, 23.2.2019.

RADIONICA: “Jeli moguće postati savršena majka”
Voditeljica:  Olivera Drutter – Integrativni terapeut

16.2.2019. subota 14:00 do 19:00
Udruga UGNOST
Ul.  Bana J. Jelačića 6
Split

23.2.2019.  subota  od 14:00 do 19:00
She – Atelier
Zlarinski prolaz 2
Šibenik

Na ovoj radionici kroz interaktivne vježbe – iskustvene vježbe, otkrivat ćemo kakva je naša  dinamika bila s roditeljima i kako nas je to iskustvo oblikovalo.

Otkrivat ćemo naše svjesne i nesvjesne kvalitete. Istraživat ćemo koliko krivih uvjerenja prenosimo na naše buduće generacije kroz kriticizam a da toga nismo ni svjesni.

Ponekad se osjećamo loše zbog toga što nemamo dovoljno strpljenja i vještine pregovaranja sa djecom.  Primijetimo da ih ne slušamo, da nismo fokusirani na ono što nam pričaju. A ponekad mislimo da nam naši mališani prkose, ne slušaju nas ili namjerno sabotiraju.  Sve je ovo dio odrastanja i njihov posao je da ispituju naše granice, da su zahtjevni, da istražuju, a na nama je kako ćemo odgovoriti na sve te zahtjeve i kako ćemo se nositi s njima.

Da bismo se mogli nositi sa dječjim zahtjevima, morat ćemo istražiti svoje kapacitete, svoje nezadovoljene potrebe, svoje granice i ograničenja i kritičara. Povezivat ćemo s našim dječjim osjećajima, potrebama i ranama.

Za radionicu je potrebna samo vaša želja, znatiželja i vaše vrijeme da se bolje upoznate kroz ovu dinamiku „majka – dijete“. I jedino što vam mogu ponuditi je da naučite biti „dovoljno dobra majka“ jer „idealna majka ne postoji“.

 

O voditeljici radionice možete pogledati na www.oliveradrutter.com   ili na
facebook stranici  Olivera Drutter – Integrativni terapeut
Prijave na 091 586 8107     ili     oledrutter@yahoo.com

 

Tags: