Radionica integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije: KRAJ… I NOVI POČETAK, RIJEKA, 29.12.2022.

 

KRAJ… I NOVI POČETAK

Radionica integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije 

 

     💫Art💫Meditacija💫Ples💫Namjera💫

✨Datum: 29.12.2022.

✨Vrijeme: 17- 21h 

✨Cijena: 450 kn (za polaznike CIR-a 350kn)

✨Lokacija: Rijeka (adresa će biti naknadno objavljena)

✨Prijave: https://forms.gle/cT7qN1uiTnxNYFvW6

✨Informacije: +385 91 589 4288

 

U brojnim kulturama postoje rituali,običaji i duhovne prakse kojima se obilježava kraj godine i početak godine koja slijedi. U duhovnom smislu kraj predstavlja smrt i ponovno rođenje. Ovo doba godine daje nam priliku da zaronimo u sebe,a rituali su predivan način da se na dubljoj razini povežemo sa sobom.

Koje lekcije nam je donijela ova godina? Što smo iskusili? S čime smo se susreli? Što želim ostaviti iza sebe i osloboditi?  Koji negativni osjećaji me vežu za prethodnu godinu?  Koja su moja postignuća? Koja je moja istina?  Imam li jasnu namjeru?…

Na ovoj iskustvenoj radionici kroz psihodinamičke tjelesne i art vježbe,Vision board,meditaciju i ples obilježit ćemo kraj godine i postaviti namjeru za godinu koja slijedi. Koristit ćemo tijelo, pokret, disanje i glas kako bi oslobodili blokirane emocije,raščistili put svojim namjerama za nadolazeću godinu. Povezat ćemo se s našim osjetilima i ugodnim senzacijama u tijelu kako bi otvorili srce i prepustili se istinskom uživanju u životu da u potpunosti teče našim životima. 

 

Dobrodošli🙂

 

Voditeljica 

Helena Hajdin radi kao tjelesno orijentirani psihoterapeut kroz individualni i grupni rad već dugi niz godina. Predavač je, supervizor, mentor i terapeut u Centru za integrativni razvoj i dio je učiteljskog tima u centru Svjesno roditeljstvo, edukaciji za roditelje. U svoj rad koristi znanja iz raznih višegodišnjih edukacija i treninga kao što su Somatic experiencing,Art terapija,TRE, Bioenergetika,plesna terapija,a poseban interes ima u radu s ranom traumom gdje se i dodatno educirala. Duboko vjeruje u ovaj rad koji istinski donosi promjene u svim aspektima ljudske prirode kojem svakodnevno svjedoči u radu s ljudima. Članica je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) i voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka.

👉CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) po metodi Integrativne sržne dinamike, ICD, čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde. CIR je član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH. CIR je član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT