Priznanje za još jedan korak dalje!

 

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je Centar za integrativni razvoj uspješno prošao drugu prezentaciju u svrhu dobivanja međunarodne akreditacije pri EABP-u (European assosiation of Body Psychotherapy), i tako došao na samo korak do dobijanja službene akreditacije.
Centar za integrativni razvoj će tako postati prva akreditirana tjelesno orijentirana psihoterapijska škola u Hrvatskoj!
Svi koji završe program CIR-a imaju mogućnost dobiti službeni certifikat od EABP-a i uz ispunjavanje regulative RH, postati tjelesno orijentirani psihoterapeut.

 

Uspješnim prolaskom druge prezentacije postali smo prvi hrvatski član Foruma EABP-a, sa pravom glasa. To nas stavlja u poziciju ravnopravnog subjekta u procesu donošenja odluka unutar te organizacije.
Također naš program koji provodimo u Mađarskoj, a dio je Mađarskog udruženja za tjelesno orijentiranu psihoterapiju je prošao kompletnu evaluaciju i postao službeno akreditiran u sklopu mađarske škole.

 

Uložili smo puno truda i energije kako bi CIR vrlo brzo postao akreditiran i samim time legalni predstavnik tjelesno orijentirane psihoterapije u Hrvatskoj.

To dakako pomaže svima vama koji jednog dana ovu edukaciju vidite kao svoju profesiju. Nadamo se da će vas ove vijesti obradovati!
Mi i dalje nastavljamo sa aktivnostima u svrhu promocije i priznanja ovog psihoterapijskog pravca u Europi i Hrvatskoj.

 

Tomislav Senečić & Laszlo Pinter
suosnivači Centra za integrativni razvoj, EABP tjelesno orijentirani psihoterapeuti
www.cir.hr