PREDAVANJA

PREZENTACIJA PROGRAMA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ I TERAPIJSKI RAD – SPLIT, Split, 25.10.2018.

PREZENTACIJA PROGRAMA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ I TERAPIJSKI RAD – SPLIT, Split, 25.10.2018.

PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ I TERAPIJSKI RAD – SPLIT

Četvrtak, 25.10.2018. u 19.00 sati
Centar za integrativni razvoj – Split
Bana Jelačića 6 – UGNOST, Split
Vodi: Lidija Kasalo

U četvrtak, 25.10. održat ćemo prezentaciju Centra za Interativni Razvoj Split.

Program za integrativni osobni razvoj i terapijski rad jest četvorogodišnji (2+2 godine) program edukacije iz područja integrativne psihologije, tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti.

 

Kroz dvogodišnji program u Splitu s nastavkom pohađanja u Zagrebu polaznici programa susreću se sa cjelovitim pregledom vodećih psihoterapijskih pravaca teorijske i praktične naravi, stavljajući naglasak na perspektivu vlastitog iskustva. Prve dvije godine programa orijentirane su na osobni razvoj u kojem polaznici otkrivaju svoje potisnuti psihološki i emocionalni sadržaj koji se u svakodnevici manifestira kao neuroza, depresija, besmisao. U svome radu CIR je za razliku od formalnog obrazovnog sustava dominantno orijentirana na tehnike učenja koje se temelje na vlastitom iskustvu, pa je stoga i teorijski dio nastave redovno popraćen praktičnim vježbama. Takvom tehnikom učenja CIR pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i osobnu primjenu stečenih znanja. To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentirane i na emocionalno i tjelesno učenje.

Program je namijenjena svim punoljetnim odraslim osobama bez obzira na prethodno obrazovanje koje su predane i zainteresirane za vlastiti osobni razvoj. Ona je program koji nudi pojedincima zainteresiranim za istraživanje samog sebe siguran prostor, stručno vodstvo i podršku za otkrivanje vlastitih dubljih slojeva i obrazaca, približavanje stvarnome sebi, otkrivanje vlastite biti i preuzimanje odgovornosti za vlastiti život i mogućnost njegove kreacije.

Na ovoj prezentaciji saznat ćete više o samom programu i njegovoj izvedbi te ćete imati priliku postaviti sva moguća pitanja.

Ulaz je otvoren za sve zainteresirane.

Za dodatne informacije možete se javiti na mail: lidija@cir-split.com ili mob Lidija: 095/820-9911