PREDAVANJA

OTVORENO PREDAVANJE: ŠTO NAM SRCE GOVORI, Zagreb, 23.10.2018.

OTVORENO PREDAVANJE: ŠTO NAM SRCE GOVORI, Zagreb, 23.10.2018.

 

OTVORENO PREDAVANJE I NAJAVA RADIONICE
„ŠTO NAM SRCE GOVORI“
Utorak, 23.10.2018. u 19.00 sati
Prostor Makronove, Ilica 11/1, Zagreb

Predavač: Tomislav Senečić

 

Na ovom otvorenom predavanju govorit ćemo o važnoj vezi između naših emocija i tijela, a posebno o osjećajima ljubavi, mržnje i straha te kako oni utječu na naše srce. Budući da  je srce centralni dio manifestacije naše životne sile jako je bitno da naše energija i emocije protiču kroz njega  što slobodnije. Ako srce nije opterećeno zadržanom ljutnjom i strahom, te nije pod utjecajem razarajućeg emocionalnog stresa radit će s lakoćom i imat ćemo osjećaj ugode, otvorenosti i sposobnosti da se možemo pustiti u ljubav. Objasnit ćemo kako nastaju emocionalni blokovi, a samim time i srčani blok, kako to u konačnici utječe na naše tjelesno zdravlje i koje su moguće posljedice za zdravlje našeg srca.

Saznat ćemo koja je uloga našeg srca u odnosu na sve naše tjelesne sustave i kako srce u svom djelovanju ima najsnažniju rezonancu u odnosu na sve ostale organe, uključujući i mozak.  Samim time najsnažnije utječe na naše tjelesno i emocionalno zdravlje. Imat ćemo priliku saznati kako možemo direktno raditi na ozdravljenju našeg srca dovodeći ga u stanje veće harmonije i zdrave rezonancije.

Saznat ćemo zašto je važno susresti se s boli u srcu i nakupljenom mržnjom kao osnovnim preduvjetom za iscjeljenje. Jako je bitno spoznati  kada i kako smo zatvorili. Najčešće je  to bilo zbog doživljene boli u našem djetinjstvu gdje smo doživjeli izdaju ili odbačenost. Tu odlučujemo da ćemo se zatvoriti u srcu kako više nikad ne bismo doživjeli bol.  Zato je važno naučiti na koji način možemo ponovo prići našem srcu,otvoriti blok i ponovo vratiti kapacitet za ljubav i život.

Također ćemo moći doznati koji to još specifični osjećaji  najviše nezdravo utječu na naše srce, a koji ga otvaraju i iscjeljuju. Što znači srčana rezonanca i kako se ona postiže

Na predavanju Centra za integrativni razvoj imat ćete priliku saznati na koji način i zbog čega smo prisiljeni zatvoriti sebe u srcu – koje su moguće posljedice, emocionalne i tjelesne te što sve možemo napraviti u svrhu iscjeljenja.

Predavanje je uvod za iskustvenu radionicu koja će se održati u subotu, 27.10.2018.

 

Ulaz je otvoren za sve zainteresirane.

Tags: