PREDAVANJA

OTVORENO PREDAVANJE: Prezentacija Centra za integrativni razvoj, Split, 04.10.2018.

OTVORENO PREDAVANJE: Prezentacija Centra za integrativni razvoj, Split, 04.10.2018.

OTVORENO PREDAVANJE: 

Prezentacija  Centra za integrativni razvoj

Četvrtak,  04.10.2018. u  20h

Hotel Park,  (dvorana Grand Park)

Hatzeov Perivoj 3, Split

Voditeljica: Asja K. Kuzmanić, savjetovanje po integrativnoj tjelesno-orijentiranoj metodi, učiteljica na Centru za integrativni razvoj

 

Obzirom da je u tijeku formiranje nove generacije polaznika na edukaciji  Centra za integrativni razvoj u Splitu, sada je trenutak za prezentaciju, informiranje, interes i prijave!

Centar za integrativni razvoj je najstariji program integrativne tjelesno- orijentirane terapije u Hrvatskoj.

Edukacija je namijenjena svim punoljetnim odraslim osobama, bez obzira na prethodno obrazovanje koje su zainteresirane za vlastiti osobni razvoj, žele dobiti dublji uvid u vlastite probleme i konkretne načine kako ih mogu razriješiti. Kroz edukaciju sustavno se radi na produbljivanju vlastitog kapaciteta za kontakt u odnosima, svjesno i aktivno kreiranje vlastitog života, upoznavanju (ne)svjesnih obrazaca ponašanja i uvjerenja, te pozitivnim i negativnim stranama vlastitog karaktera.

Program za integrativni razvoj i terapijski rad je četvorogodišnji program edukacije iz područja integrativne psihologije, tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti. Specifičnost naše edukacije se bazira na učenju kroz teorijski pregled vodećih terapijskih pravaca i praktične/iskustvene vježbe i to na tjelesnim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim aspektima, te poveznicama u njihovoj međusobnoj dinamici.

Na ovoj prezentaciji dobit ćete prostor za sva vaša pitanja, te ćete saznat više o samom programu, metodologiji i izvedbi programa kroz odgovore na pitanja:

* Što sve podrazumijeva tjelesno-orijentirana integrativna terapija, kakva je metodologija rada?

* Koja je stvarna vrijednost ekspresivno-iskustvenog pristupa u terapijskom procesu?
* Na koji su način emocije pohranjene u tijelu?
* Kako možemo pokretanjem tijela pokrenuti emocije i s kojom svrhom?
* Što je tjelesna svijest, što je tjelesna memorija?
* Što znači “držati” emociju, a što “prazniti” i kada nam je što potrebno?

* Kako graditi kapacitet i odgovornost za vlastite emocije, te ih koristiti kao saveznike u kreiranju svjesnog življenja

* Koje su teorije u podlozi ovog terapijskog pravca i koje sve “mape znanja” koristimo u  integrativnom pristupu?

 

Centar za integrativni razvoj se nalazi u procesu registracije pri European Association for Body Psychotherapy. Također, Cir je i partner Mađarskog udruženja somatoterapeuta. U učiteljskom timu  su i licencirani članovi EABP-a.

Ulaz na predavanje/prezentaciju je otvoren za sve zainteresirane, a zbog ograničenog kapaciteta dvorane, potrebna je najava dolaska na mail na mail:  asja.kuzmanic.roje@gmail.com  ili sms  na 091 898 72 84  (Asja)

 

Ako ste zainteresirani za upise ili imate nedoumice, svakako mi se javite, tu sam za sva vaša pitanja, dobrodošli !

 

Predavanje je uvod za iskustvenu radionicu koja će se održati  14.10.2018.