PREDAVANJA

OTVORENO PREDAVANJE: PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ I TERAPIJSKI RAD, Zagreb, 23.10.2019.

OTVORENO PREDAVANJE: PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ I TERAPIJSKI RAD, Zagreb, 23.10.2019.

PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ I TERAPIJSKI RAD

Srijeda, 23.10.2019. od 19.00 do 20.30 sati
Centar za integrativni razvoj
Gundulićeva 19/I, Zagreb

Vode: Tomislav Senečić i Laslo Pinter

U srijedu, 23.10.2019. održat ćemo prezentaciju Centra za integrativni osobni razvoj i terapijski rad.

Četvorogodišnji program za integrativni osobni razvoj i terapijski rad jest četvorogodišnji program edukacije iz područja integrativne psihologije, tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti.

U Hrvatskoj postoji skoro 20 godina i kao takva je najstarija organizirani program osobnog razvoja. Centar za integrativni razvoj svojevrsni je inkubator iz kojeg su nastali i drugi programi osobnog razvoja. Danas se smatramo pionirima strukturiranog pristupa osobnom razvoju i kroz naše programe u zadnjih 19 godina prošlo je stotine polaznika. Osim Zagreba imamo centre u Splitu, Rijeci, Beogradu i Budimpešti.

Kroz četvorogodišnji program polaznici se susreću s cjelovitim pregledom vodećih terapijskih pravaca iz teorijske i praktične, to jest iskustvene perspektive. U svome radu Centar je za razliku od formalnog obrazovnog sustava dominantno orijentirana na tehnike učenja koje se temelje na vlastitom iskustvu, pa je stoga i teorijski dio nastave redovno popraćen praktičnim vježbama. Takvom tehnikom učenja Centar pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i osobnu primjenu stečenih znanja. To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentirane i na emocionalno i tjelesno učenje.

 

Program se dominantno oslanja na tjelesno orijentirani terapijski pristup. Bitno je naglasiti da su osnivači CIR-a i vodeći učitelji CRA-a jedini u Hrvatskoj akreditirani od EABP- Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju. Naš dugogodišnji kvalitetan rad je prepoznat od ove najcijenjenije asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju i od ove godine ušli smo u službeni proces akreditacije samog programa Centra za integrativni razvoj. To znači da će svi zainteresirani za upis u naš četvorogodišnji program moći nakon završetka aplicirati za europsku licencu za tjelesno orijentiranog psihoterapeuta

Program je namijenjena svim punoljetnim odraslim osobama bez obzira na prethodno obrazovanje koje su predane i zainteresirane za vlastiti osobni razvoj. Ona je program koji nudi pojedincima zainteresiranim za istraživanje samog sebe siguran prostor, stručno vodstvo i podršku za otkrivanje vlastitih dubljih slojeva i obrazaca, približavanje stvarnome sebi, otkrivanje vlastite biti i preuzimanje odgovornosti za vlastiti život i mogućnost njegove kreacije.

Bez obzira upisuju li progam kao oblik stručnog usavršavanja nakon studija iz područja psihologije i duhovnosti ili im je ovo prva edukacja u tom području, polaznici su primarno podržani u primjeni stečenih znanja za vlastiti osobni razvoj.

Na ovoj prezentaciji saznat ćete više o samom programu i njegovoj izvedbi te ćete imati priliku postaviti sva moguća pitanja.

Više informacija o programu na cir@cir.hr,  ili 099 4739 172 (Petra).

Ulaz je otvoren za sve zainteresirane.

Tags: