PREDAVANJA

OTVORENO PREDAVANJE: PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ I TERAPIJSKI RAD, Split, 6.11.2019.

OTVORENO PREDAVANJE: PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ I TERAPIJSKI RAD, Split, 6.11.2019.

PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ SPLIT

Srijeda, 6.11.2019. od 18.00 do 19.30 sati
Centar za integrativni razvoj
Barakovićeva 31, Udruga Kadulja, Split

Predavanje – besplatno

Vodi: Lidija Kasalo – voditeljica CIR Split, integrativna tjelesno orijentirana terapeutkinja

 

U ovom predavanju će se govoriti o tematici i strukturi rada četverogodišnje edukacije u Centru za integrativni osobni razvoj i terapijski rad. Škola se bavi temama iz područja integrativne psihologije, tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti. U Hrvatskoj postoji skoro 20 godina i smatra se prvim centrom koji se bavi tematikom osobnog razvoja. Osim Zagreba, Centri postoje i u Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Beogradu i Budimpešti.

Kroz četverogodišnji program polaznici se susreću s cjelovitim pregledom vodećih terapijskih pravaca iz teorijske i praktične, tj. iskustvene perspektive. U svome radu Centar je za razliku od formalnog obrazovnog sustava dominantno orijentiran na tehnike učenja koje se temelje na vlastitom iskustvu, pa je stoga i teorijski dio nastave redovito popraćen praktičnim vježbama. Takvom tehnikom učenja Centar pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i osobnu primjenu stečenih znanja. To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentirane i na emocionalno i tjelesno učenje.

Na prezentaciji ću ukratko objasniti neke od tema kojima se škola bavi. Naprimjer: kako trauma oblikuje našu osobnost, karakterne obrane, slojeve i faze razvoja osobnosti, Niže Ja – Više Ja, maska. Probat ću vam u zadanom vremenu približiti  što više tema koje se obrađuju u Centru da dobijete uvid u cjelokupnu strukturu rada. Predavanje je interaktivne naravi. Na kraju predavanja bit će vremena za pitanja u vezi škole.

Pozivam sve zainteresirane na ovo edukativno druženje.

 

Više informacija o programu na lidija@cir-split.com ili 0958209911 (Lidija)