PREDAVANJE

RIJEKA- JEDNOGODIŠNJI PROGRAM INTEGRATIVNE PSIHOLOGIJE, TJELESNO ORIJENTIRANE TERAPIJE I DUHOVNOSTI, RIJEKA, 2019./2020.

RIJEKA- JEDNOGODIŠNJI PROGRAM INTEGRATIVNE PSIHOLOGIJE, TJELESNO ORIJENTIRANE TERAPIJE I DUHOVNOSTI, RIJEKA, 2019./2020.

NOVO U CIR-u !!!

RIJEKA- JEDNOGODIŠNJI PROGRAM INTEGRATIVNE PSIHOLOGIJE, TJELESNO ORIJENTIRANE TERAPIJE I DUHOVNOSTI

Centar za integrativni razvoj upisuje jednogodišnji program u Rijeci za sve one koji su završili četverogodišnji program tjelesno orijentirane terapije i želja im je dalje raditi na sebi,kroz dublji proradu psihičkih i duhovnih obrazaca koji ih sputavaju u osobnom razvoju.

Program je namijenjen daljnjem osobnom razvoju a ne nužno terapeutskom radu.
Intenzivni procesni rad bit će podržan sa iskusnim timom učitelja u četiri petodnevnih modula kroz godinu.
Uz siguran prostor,stručno vodstvo,podršku za otkrivanje vlastitih dubljih slojeva i obrazaca, približavanje stvarnome sebi, otkrivanje vlastite biti i preuzimanje odgovornosti za vlastiti život i mogućnost njegove kreacije.

 

Uz tjelesni procesni rad,neke od tema koje se obrađuju su:

 • Neorajhijanska Core energetika – rad sa pokretom,    vibracijama, dahom i glasom
 • Jungijanska integrativna analiza snova
 • Egocentričnost
 • Ego i esencija
 • Rad sa rolerom
 • Seksualnost
 • Rad sa segmentima
 • Ljubav prema sebi
 • Ples i pokret
 • Negativna namjera
 • Trauma i oporavak
 • izgradnja interpersonalnog mosta – stvaranje sigurnog vezivanja

 

Nastava se izvodi u 4 modula,to jest jednogodišnji program traje ukupno 4 tjedna.
Svaki modul traje 5 dana (subota-srijeda) sa razmakom od dva mjeseca

Za polaznike iz drugih gradova osim predavanja i radionica ovo je ujedno i divan odmor uz more koji čini potpuniju integraciju 🙂

 

Voditelji:
Laslo Pinter
Tomislav Senečić
Helena Hajdin
Jane Kramar

Više o voditeljima: http://www.cir.hr/nas-tim/

I. MODUL
02. – 06.11.2019.
II. MODUL
25. – 29.01.2020.
III. MODUL
07. – 11.03.2020.
IV. MODUL
30.05. – 03.06.2020.

Cijena godine je 12000 kn, pravo na popust od 5% stiču oni koji uplate cjelokupni iznos na pocetku edukacije, a od 20% imaju svi koji su se do sada educirali kod nekog od voditelja iz učiteljskog tima.

Detaljnije informacije na:
✉️rijeka@cir.hr

📞091 5894288 (Helena) i 0919255455(Jane)

*********************************

O CIR-u:

CIR je jedinstven program edukacije iz područja integrativne psihologije, tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti.

 

CIR u Hrvatskoj postoji skoro 20 godina i kao takav je najstariji organizirani program osobnog razvoja. Centar za integrativni razvoj svojevrsni je inkubator iz kojeg su nastali i drugi programi osobnog razvoja. Danas se smatramo pionirima strukturiranog pristupa osobnom razvoju i kroz naše programe u zadnjih 19 godina prošlo je stotine polaznika. Osim Zagreba imamo centre u Splitu, Rijeci, Beogradu i Budimpešti.

CIR je nastao kao rezultat dugogodišnje edukacije,rada i istraživanja u području osobnog razvoja dvojice osnovača-Lasla Pintera i Tomislava Senečića-koji su iskustva stečena na međunarodnim edukacijama nadalje istraživali i razvijali te kroz godine rada razvili vlastitu integrativnu metodu.

Kroz program polaznici se susreću s cjelovitim pregledom vodećih terapijskih pravaca iz teorijske i praktične, to jest iskustvene perspektive. U svome radu Centar je za razliku od formalnog obrazovnog sustava dominantno orijentiran na tehnike učenja koje se temelje na vlastitom iskustvu, pa je stoga i teorijski dio nastave redovno popraćen praktičnim vježbama. Takvom tehnikom učenja Centar pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i osobnu primjenu stečenih znanja. To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentirane i na emocionalno i tjelesno učenje.

Program se dominantno oslanja na tjelesno orijentirani terapijski pristup.

Centar za integrativni razvoj punopravni je član EABP-a – Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu terapiju, te SPUH-a – Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske

http://www.cir.hr