PREDAVANJE

ONLINE PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI RAZVOJ, ZAGREB, 29.10.2020.

ONLINE PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI RAZVOJ, ZAGREB, 29.10.2020.

ONLINE PREZENTACIJA CENTRA ZA INTEGRATIVNI RAZVOJ

Četvrtak, 29.10.2020. od 18.30 do 20.00 sati
Centar za integrativni razvoj

Program za integrativni osobni razvoj i terapijski rad jest četvorogodišnji program edukacije iz područja integrativne psihologije, tjelesno orijentirane terapije i duhovnosti.

Voditelji: Tomislav Senečić i Laslo Pinter; suosnivači CIR-a

CIR u Hrvatskoj postoji skoro 20 godina i kao takav je najstariji organizirani program osobnog razvoja.
Centar za integrativni razvoj svojevrsni je inkubator iz kojeg su nastali i drugi programi osobnog razvoja.
Danas se smatramo pionirima strukturiranog pristupa osobnom razvoju i kroz naše programe u zadnjih 19 godina prošlo je stotine polaznika.
Naši školski Centri su u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Beogradu i Budimpešti.
Kroz četvorogodišnji program polaznici se susreću s cjelovitim pregledom vodećih terapijskih pravaca iz teorijske i praktične, to jest iskustvene perspektive.

U svome radu Centar je za razliku od formalnog obrazovnog sustava dominantno orijentiran na tehnike učenja koje se temelje na vlastitom iskustvu, pa je stoga i teorijski dio nastave redovno popraćen praktičnim vježbama. Takvom tehnikom učenja Centar pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i osobnu primjenu stečenih znanja.
To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentirane i na emocionalno i tjelesno učenje. Program se dominantno oslanja na tjelesno orijentirani terapijski pristup.Bitno je naglasiti da su osnivači CIR-a i vodeći učitelji CIR-a akreditirani od EABP- Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju.

Naš dugogodišnji kvalitetan rad je prepoznat od ove najcijenjenije asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju i od ove godine ušli smo u službeni proces akreditacije samog programa Centra za integrativni razvoj.
To znači da će svi zainteresirani za upis u naš četvorogodišnji program moći nakon završetka aplicirati za europsku licencu za tjelesno orijentiranog psihoterapeuta.