NOVOSTI

Online predavanje: Laslo Pinter – Nebranjeno ja i psiho-somatsko oklopljavanje

Online predavanje: Laslo Pinter – Nebranjeno ja i psiho-somatsko oklopljavanje

Laslo Pinter EABP, tjelesno orijentirani psihoterapeut
Utorak 11.05.2021. od 19:00 do 20:15; online


Dragi naši,

Pozivamo vas i na treće predavanje u nizu sa našim suosnivačima CIR-a putem zoom platforme.
Po završetku svakog predavanja imati ćete priliku postaviti pitanja vezana uz temu večeri ili bilo što drugo da vas zanima vezano uz školu Centra za integrativni razvoj.

****Nebranjeno ja i psiho-somatsko oklopljavanje****

Na ovom predavanju imat ćete prilike upoznati se sa nastanakom psiho-somatskog oklopljavanja kroz djetinjstvo, čitanjem tijela kao i načinima pomoći pri različitim psihičkim poteškoćama vezanim za određene karakterne obrane.
U Centru za integrativni razvoj koristimo Neo-Reich-ijanski psihoterapijski pristup Integrative Core Dynamics (Integrativne sržne dinamike), a na predavanju ću vas ukratko upoznati sa zdravstenim benefitima kao i sa osnovnim principima rada pri otvaranju psiho-somatskog oklopa i zdravog protoka u integrativnoj tjelesno orijentiranoj psihoterapiji koju možete upoznati i naučiti u programima koje podučavamo u našem centru.
Centar za integrativni razvoj jedina je akreditirana škola za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a ( Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju), čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde te je samim tim priznati europski trening institut tjelesno orijentirane psihoterapije.

Laslo Pinter EABP, tjelesno orijentirani psihoterapeut
****Utorak 11.05.2021. od 19:00 do 20:15; online
****Prijave su obavezne na cir@cir.hr