RADIONICE

ISKUSTVENA RADONICA: PARTNERSTVO, Split, 27.10.2018.

ISKUSTVENA RADONICA: PARTNERSTVO, Split, 27.10.2018.

ISKUSTVENA RADONICA:
PARTNERSTVO
Subota, 27.10.2018. od 10h do 14h

Integral Centar, Split
Voditeljica: Asja K. Kuzmanić, savjetovanje po integrativnoj tjelesno-orijentiranoj metodi, učiteljica na Centru za integrativni razvoj

 

Partnerski odnos zasniva se na pažnji, prihvaćanju, poštovanju, bliskosti/nježnosti, intimnosti, strasti, zadovoljstvu, povjerenju, sigurnosti, autentičnosti  – to su karakteristike ljubavi, a to je ujedno i izbor dvoje ljudi koji preuzimaju odgovornost za očuvanje svog  odnosa.

Većina naših odraslih ponašanja i pogleda, naše seksualnosti, naših  sadašnjih želja, načina na koji se odnosimo prema drugima, kako vidimo i (ne)osjećamo samopoštovanje i ljubav prema sebi – posljedično je način na koji smo odrastali, učili što je ljubav, što je odnos i povezanost, a tome je pridonio i  utjecaj okoline u kojoj se razvio naš osjećaj za prepoznavanje istih, te naša  seksualnost.

Na ovoj iskustvenoj radionici Centra za integrativni razvoj imat ćete priliku kroz niz iskustvenih vježbi osvijestiti:

  • kako su me oblikovala iskustva najranijeg djetinjstva vezano za bliskost, povezanost i partnerstvo?
  • utjecaj partnerskih odnosa na djecu, te kako nas danas nesvjesno vode kroz život
  • stilove emocionalnog vezivanja  za partnere
  • zašto privlačimo bolne partnerske odnose ?
  • zdravi način ulaska u partnerstvo.

 

Na radionici vi sami odlučujete koliko duboko ste spremni ići i koliko svoje emocije i iskustva želite podijeliti s drugima.

Na ovoj iskustvenoj radionici Centra za integrativni razvoj imat ćete priliku kroz niz iskustvenih vježbi osvijestiti stvarne korijene problema, ograničavajuće obrazace i modele ponašanja koji opterećuju većinu osoba i time posljedično, onemogućavaju kvalitetniji i ispunjeniji život.

Prijava obavezna na mail:   asja.kuzmanic.roje@gmail.com

Rok za prijave je: 25.10.2018.

Kontakt: 091 898 72 84 (Asja)