RADIONICE

ISKUSTVENA RADIONICA: ZAŠTO SABOTIRAMO SAMI SEBE?, Split, 25.05.2019.

ISKUSTVENA RADIONICA: ZAŠTO SABOTIRAMO SAMI SEBE?, Split, 25.05.2019.

ISKUSTVENA  RADIONICA:
ZAŠTO SABOTIRAMO SAMI SEBE?
Subota, 25.05.2019. od 10h do 14h

Integral Centar, Matoševa 31, Split

Voditeljica: Asja K. Kuzmanić Roje

 

Što su unutarnji saboter i kako se manifestiraju u našem životu? Kako su nastali, te zašto se tako tvrdokorno drže za nas? Kako ih tretirati? Možemo li se uopće osloboditi tih unutarnjih mehanizama koji nas blokiraju da dođemo do zadovoljstva? Kako unutarnjeg sabotera transformirati u saveznika? Kako doći do zadovoljstva i slobodnog protoka u nama, do osjećaja individualne slobode i užitka? Kako nam frustracija u tome pomaže?

Sabotaža samog sebe može nas spriječiti da budemo uspješni u našoj potrazi za životom kojeg želimo. Osjećaji i misli koje nas blokiraju (strah/sram) su iskrivljena forma životne sile u nama, te ćemo ih koristiti za otvaranje slobodnijeg protoka kroz frustraciju, gradeći ujedno kapacitet u sebi za nošenje s neugodnim emocijama, kako bi došli do zadovoljstva i ispunjenja sa sobom i u sebi.

Kreativnim pristupom prema vlastitim saboterima i otporima na radionici ćete ujedno izraditi i mapu vlastitih ograničavajućih obrazaca i modela ponašanja koji opterećuju normalne, zdrave ljude i time vam, posljedično, onemogućavaju kvalitetniji i ispunjeniji život. Takvu osobnu mapu – putokaz, ćemo koristiti kao smjernice na putu osobnog zadovoljstva.

Ponesite rokovnik/bilježnicu, te pribor za pisanje/flomastere za crtanje.

Na radionicu je potrebno doći u udobnoj odjeći, jer ćemo pokretati i tijelo. Radimo bosi ili u čarapama.

“Brod u luci je siguran, ali to nije ono zbog čega su brodovi izgrađeni. Isplovi na more i – radi nove stvari” – Grace Hopper

Kotizacija za sudjelovanje:  300 kn

Prijava na radionicu je obavezna uz najavu na  mail: asja.kuzmanic.roje@gmail.com  ili  integralcentarr@gmail.com

Kontakt: 091 898 72 84 (Asja)

 

Radionici prethodi predavanje:  Zašto sabotiramo sami sebe?, 16.05.2019. od 19:30