RADIONICA

ISKUSTVENA RADIONICA: GRANICE – LJUBAV PREMA SEBI, RIJEKA, 23.9.2022.

ISKUSTVENA RADIONICA: GRANICE – LJUBAV PREMA SEBI, RIJEKA, 23.9.2022.

GRANICE – LJUBAV PREMA SEBI – Helena Hajdin

Iskustvena radionica iz integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije

 

➡️Datum: 23.9.2022.

➡️Vrijeme: 18:00-20:30

➡️Cijena: 300 kn

➡️Lokacija: CIR Rijeka, Ćićarijska 20

➡️Prijave: rijeka@cir.hr

➡️ Informacije: +385 91 589 4288 

 

“Usuditi se postaviti granice znači imati hrabrosti voljeti sebe čak i kada riskiramo razočarati druge.” 

-Brene Brown

🔹Granica je mjesto gdje nešto završava a drugo počinje. Prostor između nas i druge osobe. Granice su izraz onoga što hoćemo i onoga što nećemo. Na što pristajem i na što ne pristajem. Što volim i što ne volim. Mjesto gdje moja odgovornost prestaje i počinje odgovornost druge osobe. Mjesto dodira dvije različite energije. Svrha postavljanja granica je da jasno izrazimo svoju istinu.

 

🔹 Svatko od nas je jedinstvena individua sa određenim emocijama, potrebama i sklonostima. I svatko od nas ima različite osobne granice. Presudnu ulogu je imalo naše djetinjstvo koje nam je bilo prvi učitelj u postavljanju granica. Djetinjstvo nas je naučilo da se oblikujemo kako bi drugima bilo ugodno. Naučili smo stavljati osjećaje drugih ispred svojih potreba. Da li imamo tvrde granice i ne dozvoljavamo nikome da nam se približi, da uđe u naš prostor, ili nemamo osjećaj vlastitih granice i dozvoljavamo drugima da ulaze u naš prostor.

 

🔹Na ovoj radionici kroz određene psihodinamičke iskustvene vježbe osvjestit ćemo koja je priča naših granica, kako možemo imati bolju kontrolu nad svojim životom, iskrene i ispunjenije odnose, više stabilnosti i povjerenje u sebe. Kako postaviti zdrave granice, jasno izraziti svoju istinu i imati više ljubavi prema sebi.

 

➡️O VODITELJICI

Helena radi kao tjelesno orijentirani terapeut kroz individualni i grupni rad već dugi niz godina. Predavač je,supervizor, mentor i terapeut u Centru za integrativni razvoj i dio je učiteljskog tima u centru Svjesno roditeljstvo,edukaciji za roditelje.  Kroz razne višegodišnje edukacije poseban interes ima u radu s ranom traumom gdje se i dodatno educirala. U svoj rad unosi znanje iz ekspresivne Art i plesne terapije gdje je spojila njene dvije ljubavi psihologiju i umjetnost.

Članica je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) i voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka.

 

👉CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) po metodi Integrativne sržne dinamike, ICD, čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde. CIR je član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH. CIR je član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT

 

➡️Ukoliko ste zainteresirani raditi na osobnom razvoju ili upisati smjer terapijskog rada, upisi u generaciju 2022. još traju, a detalje potražite u priloženoj poveznici: https://bit.ly/3Q0A3P3