RADIONICA

ISKUSTVENA RADIONICA: PARTNERSKI ODNOSI I STILOVI VEZIVANJA, RIJEKA, 15.10.2022.

ISKUSTVENA RADIONICA: PARTNERSKI ODNOSI I STILOVI VEZIVANJA, RIJEKA, 15.10.2022.

PARTNERSKI ODNOSI I STILOVI VEZIVANJA – Laszlo Pinter i Helena Hajdin

Iskustvena radionica iz integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije

 

➡️Datum: 15.10.2022.

➡️Vrijeme: 10:00-13:30

➡️Cijena: 400 kn 

➡️Lokacija: 

➡️Prijave: rijeka@cir.hr

➡️Informacije: +385 91 589 4288

 

➡️RADIONICA

 

Partnerski odnosi važan su segment ljudskog života i utječu na naše tjelesno,emocionalno i duhovno zdravlje.

Skladan partnerski odnos može nam donijeti obilje ispunjenja,sreće i zadovoljstva a suprotno tome,nezadovoljavajući partnerski odnos može nam donijeti nezadovoljstvo,patnju i bol.  

Kako stilovi vezivanja utječu na naš partnerski odnos?

Stil vezivanja je način na koji osoba doživljava bliskost i emocionalnu vezu s drugom osobom. Stilovi vezivanja razvijaju se rano u djetinjstvu i uvelike utječu na odabir partnera,način na koji započinjemo,održavamo i završavamo odnose. Kvaliteta emocionalnih odnosa koje smo iskusili u ranom djetinjstvu, oblikuje naše odnose kasnije u životu, određuje koliko smo dobri u odnosima s drugim ljudima i kako reagiramo na intimnost tijekom života. 

Na ovoj iskustvenoj radionici kroz tjelesno orijentirani pristup imat ćete priliku istraživati stilove vezivanja. Poznavanje načina vezivanja može biti od velike koristi da bolje razumijemo i promijenimo ponavljajući obrazac koji preslikavamo na partnerske odnose kako bi kreirali ispunjenije i kvalitetnije odnose.

Radionica je namijenjena svim odraslima bez obzira da li su u partnerskim odnosima ili ne. Ako vas ove teme interesiraju pozivamo vas na radionicu i veselimo se druženju s vama!

 

➡️VODITELJI

 

Laszlo Pinter

Laszlo je jedan od osnivača Centra za integrativni razvoj i prvi čovjek u Hrvatskoj koji se krenuo baviti tjelesno orijentiranom psihoterapijom. Uz individualni terapijski rad, grupne radionice te osnivanje Centra za integrativni razvoj, prvo u Zagrebu, a potom i diljem Hrvatske, platformu za osobni razvoj po metodi CIR-a osnovao je i u Mađarskoj i Srbiji  u obliku treninga Integrative Core Dynamics.

Predavač je, supervizor, mentor i terapeut u Centru za integrativni razvoj i suosnivač centra Svjesno roditeljstvo, edukaciji za roditelje. Psihološka pomoć drugima u njihovu vlastitom razvoju posao je kojem se posvetio i koji radi od 1995.godine. 

Svim srcem vjeruje u smislenost rada kojim se bavi,ne samo u profesionalnom radu već i u osobnom životu.

Član je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP).

 

Helena Hajdin

Helena radi kao tjelesno orijentirani terapeut kroz individualni i grupni rad već dugi niz godina. Predavač je, supervizor, mentor i terapeut u Centru za integrativni razvoj i dio je učiteljskog tima u centru Svjesno roditeljstvo, edukaciji za roditelje. Kroz razne višegodišnje edukacije poseban interes ima u radu s ranom traumom gdje se i dodatno educirala. U svoj rad unosi znanje iz ekspresivne Art i plesne terapije gdje je spojila njene dvije ljubavi psihologiju i umjetnost. Duboko vjeruje u ovaj rad koji istinski donosi promjene u svim aspektima ljudske prirode.

Članica je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) i voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka.

 

👉CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) po metodi Integrativne sržne dinamike, ICD, čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde. CIR je član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH. CIR je član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT

 

➡️Ukoliko ste zainteresirani raditi na osobnom razvoju ili upisati smjer terapijskog rada, upisi u generaciju 2022. još traju, a detalje potražite u priloženoj poveznici: https://bit.ly/3Q0A3P3

 

www.cir.hr