RADIONICA

ISKUSTVENA RADIONICA: IZA STRAHA, RIJEKA, 03.11.2022.

ISKUSTVENA RADIONICA: IZA STRAHA, RIJEKA, 03.11.2022.

IZA STRAHA

Iskustvena radionica iz integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije – Helena Hajdin

➡️Datum:03.11.2022.

➡️Vrijeme: 18.00-20.30

➡️Cijena: 300 kn 

➡️Lokacija: Ćićarijska 20,Rijeka

➡️Prijave: https://forms.gle/tgAaG4MFg32bUDe47

➡️Informacije: +385 91 589 4288

➡️RADIONICA

Strah je emocija koja izaziva snažnu fizičku reakciju u našem tijelu.

Strah je neizbježan za ljudsko iskustvo i njegova prirodna funkcija je da nas štiti od opasnih situacija.

Problem nastaje kada postane veći od nas,kada nemamo kapaciteta proći kroz njega i osjećamo se zarobljeni u vlastitom tijelu.

Neprihvaćanje straha,borba s njim i bježanje od njega pojačava osjećaj bespomoćnosti,steže naše tijelo,srce i um. Stvara se negativan traumatski krug i praćen krivim uvjerenjima o životu koja nas mogu godinama držati u kroničnoj napetosti i nezadovoljstvu.

Jedan od tjelesnih simptoma je stalni pritisak na dijafragmu kroz zadržavanje disanja što stvara blok i ograničava život u svom tijelu. Ako ne osjećamo vlastito tijelo i osjećaje u njemu tada blokiramo protok energije u tijelu i zatvaramo prostor slobode i ljubavi. Ako u sebi imamo izgrađen osjećaj sigurnosti, tada se osjećamo stabilno u vlastitom tijelu i imamo hrabrosti proći kroz strah znajući da će sve biti ok.

Na ovoj iskustvenoj radionici kroz tjelesno orijentirani pristup istraživat ćemo korijen našeg straha, koliko utječe na naš život,kako možemo proteći kroz emocije kojih se bojimo te tako vratiti sebe u slobodan i prirodan protok životne energije. Na radionici ćemo vam pružiti priliku da upoznate metode tjelesno orijentirane psihoterapije koje pomažu da izađete iz začaranog kruga.

Suočavanje sa strahom je veliki izazov i daje nam priliku da upoznamo sebe na dubljoj razini jer najlijepše stvari nalaze se iza straha.

➡️ O VODITELJICI

Helena Hajdin radi kao tjelesno orijentirani paihoterapeut kroz individualni i grupni rad već dugi niz godina. Predavač je, supervizor, mentor i terapeut u Centru za integrativni razvoj i dio je učiteljskog tima u centru Svjesno roditeljstvo, edukaciji za roditelje. U svoj rad koristi zanja iz raznih višegodišnjih edukacija i treninga kao što su Somatic experiencing,Art terapija,TRE, Bioenergetika,plesna terapija,a poseban interes ima u radu s ranom traumom gdje se i dodatno educirala. Duboko vjeruje u ovaj rad koji istinski donosi promjene u svim aspektima ljudske prirode kojem svakodnevno svjedoči u radu s ljudima.

Članica je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) i voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka.

👉CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) po metodi Integrativne sržne dinamike, ICD, čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde. CIR je član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH. CIR je član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT

➡️Ukoliko ste zainteresirani raditi na osobnom razvoju ili upisati smjer terapijskog rada, upisi u generaciju 2022. još traju, a detalje potražite u priloženoj poveznici: https://bit.ly/3Q0A3P3

www.cir.hr