RADIONICA

INFO SUSRET – predstavljanje programa osobnog razvoja i edukacije iz integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije Centra za integrativni razvoj Rijeka, RIJEKA, 15.10.2022.

INFO SUSRET – predstavljanje programa osobnog razvoja i edukacije iz integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije Centra za integrativni razvoj Rijeka, RIJEKA, 15.10.2022.

INFO SUSRET – predstavljanje programa osobnog razvoja i edukacije iz integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije Centra za integrativni razvoj Rijeka

 

Info susret namijenjen je svima koje interesira edukacija iz tjelesno orijentirane psihoterapije.  Upoznat ćemo vas s organizacijskim aspektima izvedbe programa, obvezama, načinom plaćanja školarine te postupkom prijave i upisa.  Predstavit ćemo vam rad našeg centra, program osobnog razvoja i terapijskog rada. Na sva vaša pitanja odgovorit će vam Laszlo Pinter, suosnivač Centra za integrativni razvoj i Helena Hajdin,voditeljica centra u Rijeci.

 

☑️ 15.10.2022., 14:00-14:45,  Rijeka (točna lokacija bit će objavljena)
☑️ Prijaviti se možete putem online obrasca OVDJE: https://forms.gle/BAT7FEd42wSueWceA
☑️ Informacije: rijeka@cir.hr ili telefon 091 589 4288 (Helena Hajdin)

 Dobrodošli! 


➡️VODITELJI

Laszlo Pinter

Laszlo je jedan od osnivača Centra za integrativni razvoj i začetnik  tjelesno orijentirane psihoterapije u Hrvatskoj.  Uz individualni terapijski rad, grupne radionice te osnivanje Centra za integrativni razvoj, prvo u Zagrebu, a potom i diljem Hrvatske, platformu za osobni razvoj po metodi CIR-a osnovao je i u Mađarskoj i Srbiji  u obliku treninga Integrative Core Dynamics.

Predavač je, supervizor, mentor i terapeut u Centru za integrativni razvoj i suosnivač centra Svjesno roditeljstvo, edukaciji za roditelje. Psihološka pomoć drugima u njihovu vlastitom razvoju posao je kojem se posvetio i koji radi od 1995.godine. Svim srcem vjeruje u smislenost rada kojim se bavi,ne samo u profesionalnom radu već i u osobnom životu.

Član je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP).

 

Helena Hajdin

Helena radi kao tjelesno orijentirani paihoterapeut kroz individualni i grupni rad već dugi niz godina. Predavač je, supervizor, mentor i terapeut u Centru za integrativni razvoj i dio je učiteljskog tima u centru Svjesno roditeljstvo, edukaciji za roditelje. U svoj rad koristi zanja iz raznih višegodišnjih edukacija i treninga kao što su Somatic experiencing,Art terapija,TRE, Bioenergetika,plesna terapija,a poseban interes ima u radu s ranom traumom gdje se i dodatno educirala. Duboko vjeruje u ovaj rad koji istinski donosi promjene u svim aspektima ljudske prirode kojem godinama svjedoči u radu s ljudima.

Članica je Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) i voditeljica Centra za integrativni razvoj Rijeka.

 

👉CIR je prvi akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) po metodi Integrativne sržne dinamike, ICD, čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde. CIR je član Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske – SPUH. CIR je član Hrvatske komore psihoterapeuta – HKPT

 

➡️Ukoliko ste zainteresirani raditi na osobnom razvoju ili upisati smjer terapijskog rada, upisi u generaciju 2022. još traju, a detalje potražite u priloženoj poveznici: https://bit.ly/3Q0A3P3

 

www.cir.hr