HOME-test-24032020

Centar za integrativni razvoj je član Europske asocijacije tjelesno orijentirane psihoterapije (EABP).

Obavijest dragim polaznicima škole i programa Centra za Integrativni razvoj!
Prema uputama Nacionalong stožera civilne zastite obavještavamo vas da se u narednih 30 dana otkazuju sve aktivnosti Centra za integrativni razvoj.
Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite se voditeljima škole i programa u svojem gradu ili na cir@cir.hr
Budite odgovorni prema sebi i svojim sugrađanima, te iskoristite okrenuti ovu priliku u svoju korist i korist svojih bližnjih na najbolji mogući način.
Ukoliko trebate psihološku pomoć ili podršku, javite se terapeutima sa naše web stranice.

INTEGRATIVNI OSOBNI RAZVOJ

 

Bez obzira na to jesmo li toga svjesni ili ne, u samoj svrsi našeg postojanja postoji prirodna tendencija za rastom i razvojem, kako vanjskim tako i unutarnjim. Svi čeznemo za srećom i ispunjenjem osobnog životnog sna, a istinsko postizanje toga cilja moguće je jedino kroz osobni razvoj.

Odabir načina posezanja za onime za čime čeznemo ovisi o našoj zrelosti. Ako smo u određenom aspektu naše osobnosti nezreli, sam način na koji pokušavamo doći do cilja bit će nezreo, odnosno iz šire perspektive gledano neiskren ili nepotpun.
više…

TERAPIJSKI RAD

 

Osoba kroz terapijski proces dobiva novo konstruktivno iskustvo na staru destruktivnu priču te na taj način izlazi iz začaranog kruga vlastite boli. Iskustveno, ona nakon prolaska kroz bol traumatskog iskustva prošlosti ulazi u doživljaj ugode i zadovoljstva te proširen doživljaj sebe koju prati slobodan protok energije i naposljetku osjećaj dovršenja te stare životne priče.

U integrativnom terapijskom radu koristimo kontakt, pokret, glas i disanje. Ova četiri aspekta u terapijskom procesu vrlo brzo otvaraju mogućnost da osoba uđe u doticaj s autentičnim dijelom sebe koji se nalazi ispod površinski adaptiranog dijela ega koji se brani od boli…
više…

SVJESNOST U SVAKODNEVICI

 

Iako se za osobni razvoj kroz terapijski rad odlučujemo iz različitih razloga, zajednička im je poveznica pozitivna namjera spram sebe, posljedični interes za upoznavanje sebe te kreiranje vlastitog života na način koji je za nas ispunjujući.

Pristupanje sebi iz ove perspektive svakome od nas omogućava da upozna sebe, da oživi dijelove sebe koje do tada nije imao priliku živjeti te da ih samim time manifestira u svakodnevicu. Upravo je taj aspekt – življenje sebe iz svoje srži te praćenje potreba srca i svoje istine – ono što nas može uistinu ispuniti.
više…

ZAJEDNO

CIR festival tjelesne psihoterapije
4.-9.7.2020.
Sutivan (otok Brač)

>> VIŠE INFORMACIJA, PRIJAVE

CIR postao član EABP-a

(Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju)

S velikim zadovoljstvom i ponosom želimo objaviti da je CIR postao član EABP-a ( Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju), a naš četvorogodišnji program je u postupku akreditacije. Europska asocijacija za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) je akreditirajuća organizacija tjelesno orijentirane psihoterapije u Europi. EABP broji preko 800 članova te 50 organizacija i profesionalnih udruga unutar ovog područja edukacije i rada.

https://www.eabp.org

AKTUALNO

Upisi u školsku godinu 2019./2020.

 

U studenome počinje nova školska godina, a prijave za Program za osobni razvoji i terapijski rad u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Beogradu se počinju primati.
Program za osobni razvoj i terapijski rad namijenjen je svim punoljetnim odraslim osobama bez obzira na prethodno obrazovanje koje su predane i zainteresirane za vlastiti osobni razvoj. On je program koji nudi pojedincima zainteresiranim za istraživanje samog sebe siguran prostor, stručno vodstvo i podršku za otkrivanje vlastitih dubljih slojeva i obrazaca, približavanje stvarnome sebi, otkrivanje vlastite biti i preuzimanje odgovornosti za vlastiti život i mogućnost njegove kreacije.

>> VIŠE INFORMACIJA, PRIJAVE

PRIJAVA NA NEWSLETTER

    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Potvrđujem da želim primati Newsletter na e-mail. (obavezno)

    * Vaši podaci koristit će se isključivo za newsletter Centra za integrativni razvoj i neće se davati trećim stranama. Također, iz newslettera se možete ispisati u bilo kojem trenutku. Za dodatne informacije – Opći uvjeti zaštite osobnih podataka.