HOME – TERAPIJSKI RAD

PSIHOTERAPEUTSKA EDUKACIJA

 

Osoba kroz terapijski proces dobiva novo konstruktivno iskustvo na staru destruktivnu priču te na taj način izlazi iz začaranog kruga vlastite boli. Iskustveno, ona nakon prolaska kroz bol traumatskog iskustva prošlosti ulazi u doživljaj ugode i zadovoljstva te proširen doživljaj sebe koju prati slobodan protok energije i naposljetku osjećaj dovršenja te stare životne priče.

U integrativnom terapijskom radu koristimo kontakt, pokret, glas i disanje. Ova četiri aspekta u terapijskom procesu vrlo brzo otvaraju mogućnost da osoba uđe u doticaj s autentičnim dijelom sebe koji se nalazi ispod površinski adaptiranog dijela ega koji se brani od boli…
više…

CIR je član EABP-a

(Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju)

CIR je jedini akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju), čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde.

>> https://www.eabp.org

>> Više informacija o službenoj akreditaciji EABP-a

>> Certifikat o službenoj akreditaciji EABP-a

AKTUALNO

Integrative Core Dynamics – Magyarország

http://icdawareness.com/

E-mail: mszemerey@gmail.com

+36 20 926 7476 (Szemerey Márton)

ZAJEDNO

CIR festival integrativne tjelesne psihoterapije

22.-26.6.2021., Sutivan (otok Brač)


Zadovoljstvo nam je i veliko veselje najaviti ljetni festival Centra za integrativni razvoj koji će se ponovo održati 22.-26.6.2021., u Sutivanu na otoku Braču. Kao što mnogi već vjerojatno znate, prošlogodišnji festival morali smo otkazati zbog epidemije Covida-19. Nakon skoro godinu dana življenja u novonastalim okolnostima socijalnog distanciranja, vjerujemo da je ovakav događaj prava stvar za sve vas željne druženja i dubokih iskustava kroz iscjeljujući kontakt sa sobom i drugima nakon iscrpljujuće godine života sa strahom, ograničenjima i neizvjesnošću.

 

>> VIŠE INFORMACIJA, PRIJAVE

Upisi u školsku godinu 2021.


Objavljujemo početak upisa za novu generaciju polaznika 2021.
Zagreb, Rijeka, Split, Dubrovnik, Beograd, Budimpešta


Četverogodišnja edukacija osobnog razvoja i integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije po metodi Integrative Core Dynamics.

 

>> VIŠE INFORMACIJA, PRIJAVE

PRIJAVA NA NEWSLETTER

    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Potvrđujem da želim primati Newsletter na e-mail. (obavezno)

    * Vaši podaci koristit će se isključivo za newsletter Centra za integrativni razvoj i neće se davati trećim stranama. Također, iz newslettera se možete ispisati u bilo kojem trenutku. Za dodatne informacije – Opći uvjeti zaštite osobnih podataka.