HOME – TERAPIJSKI RAD

PSIHOTERAPEUTSKA EDUKACIJA

 

Osoba kroz terapijski proces dobiva novo konstruktivno iskustvo na staru destruktivnu priču te na taj način izlazi iz začaranog kruga vlastite boli. Iskustveno, ona nakon prolaska kroz bol traumatskog iskustva prošlosti ulazi u doživljaj ugode i zadovoljstva te proširen doživljaj sebe koju prati slobodan protok energije i naposljetku osjećaj dovršenja te stare životne priče.

U integrativnom terapijskom radu koristimo kontakt, pokret, glas i disanje. Ova četiri aspekta u terapijskom procesu vrlo brzo otvaraju mogućnost da osoba uđe u doticaj s autentičnim dijelom sebe koji se nalazi ispod površinski adaptiranog dijela ega koji se brani od boli…
više…

CIR je član EABP-a

(Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju)

S velikim zadovoljstvom i ponosom želimo objaviti da je CIR član EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju), a naš četvorogodišnji program je u postupku akreditacije. Europska asocijacija za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) je akreditirajuća organizacija tjelesno orijentirane psihoterapije u Europi. EABP broji preko 800 članova te 50 organizacija i profesionalnih udruga unutar ovog područja edukacije i rada.

https://www.eabp.org

AKTUALNO

Integrative Core Dynamics – Magyarország

http://icdawareness.com/

E-mail: mszemerey@gmail.com

+36 20 926 7476 (Szemerey Márton)

ZAJEDNO

CIR festival integrativne tjelesne psihoterapije

22.-26.6.2021., Sutivan (otok Brač)


Zadovoljstvo nam je i veliko veselje najaviti ljetni festival Centra za integrativni razvoj koji će se ponovo održati 22.-26.6.2021., u Sutivanu na otoku Braču. Kao što mnogi već vjerojatno znate, prošlogodišnji festival morali smo otkazati zbog epidemije Covida-19. Nakon skoro godinu dana življenja u novonastalim okolnostima socijalnog distanciranja, vjerujemo da je ovakav događaj prava stvar za sve vas željne druženja i dubokih iskustava kroz iscjeljujući kontakt sa sobom i drugima nakon iscrpljujuće godine života sa strahom, ograničenjima i neizvjesnošću.

 

>> VIŠE INFORMACIJA, PRIJAVE

Upisi u školsku godinu 2020./2021.


U studenom počinje nova školska godina, a prijave za edukaciju u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Budimpešti i Beogradu su otvorene.
Četverogodišnji program osobnog razvoja i integrativne tjelesne psihoterapije namijenjen je svim punoljetnim odraslim osobama, bez obzira na prethodno obrazovanje, koje su zainteresirane za vlastiti osobni razvoj. Ovaj program vodimo uz kontinuirano usavršavanje od 2003. godine i prvi je program integrativne tjelesne psihoterapije u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Osobama zainteresiranima za istraživanje sebe nudi siguran prostor, stručno vodstvo i podršku za otkrivanje dubljih slojeva psihe i razrješenje negativnih obrazaca unutar sebe na tjelesnoj, emocionalnoj, voljnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

 

>> VIŠE INFORMACIJA, PRIJAVE

PRIJAVA NA NEWSLETTER

    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Potvrđujem da želim primati Newsletter na e-mail. (obavezno)

    [recaptcha class:center-my-button]

    * Vaši podaci koristit će se isključivo za newsletter Centra za integrativni razvoj i neće se davati trećim stranama. Također, iz newslettera se možete ispisati u bilo kojem trenutku. Za dodatne informacije – Opći uvjeti zaštite osobnih podataka.