HOME – OSOBNI RAZVOJ

OSOBNI RAZVOJ

 

Bez obzira na to jesmo li toga svjesni ili ne, u samoj svrsi našeg postojanja postoji prirodna tendencija za rastom i razvojem, kako vanjskim tako i unutarnjim. Svi čeznemo za srećom i ispunjenjem osobnog životnog sna, a istinsko postizanje toga cilja moguće je jedino kroz osobni razvoj.

Odabir načina posezanja za onime za čime čeznemo ovisi o našoj zrelosti. Ako smo u određenom aspektu naše osobnosti nezreli, sam način na koji pokušavamo doći do cilja bit će nezreo, odnosno iz šire perspektive gledano neiskren ili nepotpun.
više…

CIR je član EABP-a

(Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju)

S velikim zadovoljstvom i ponosom želimo objaviti da je CIR član EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju), a naš četvorogodišnji program je u postupku akreditacije. Europska asocijacija za tjelesno orijentiranu psihoterapiju (EABP) je akreditirajuća organizacija tjelesno orijentirane psihoterapije u Europi. EABP broji preko 800 članova te 50 organizacija i profesionalnih udruga unutar ovog područja edukacije i rada.

https://www.eabp.org

AKTUALNO

Integrative Core Dynamics – Magyarország

http://icdawareness.com/

E-mail: mszemerey@gmail.com

+36 20 926 7476 (Szemerey Márton)

ZAJEDNO

CIR festival integrativne tjelesne psihoterapije

22.-26.6.2021., Sutivan (otok Brač)


Zadovoljstvo nam je i veliko veselje najaviti ljetni festival Centra za integrativni razvoj koji će se ponovo održati 22.-26.6.2021., u Sutivanu na otoku Braču. Kao što mnogi već vjerojatno znate, prošlogodišnji festival morali smo otkazati zbog epidemije Covida-19. Nakon skoro godinu dana življenja u novonastalim okolnostima socijalnog distanciranja, vjerujemo da je ovakav događaj prava stvar za sve vas željne druženja i dubokih iskustava kroz iscjeljujući kontakt sa sobom i drugima nakon iscrpljujuće godine života sa strahom, ograničenjima i neizvjesnošću.

 

>> VIŠE INFORMACIJA, PRIJAVE

Upisi u školsku godinu 2020./2021.


U studenom počinje nova školska godina, a prijave za edukaciju u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Budimpešti i Beogradu su otvorene.
Četverogodišnji program osobnog razvoja i integrativne tjelesne psihoterapije namijenjen je svim punoljetnim odraslim osobama, bez obzira na prethodno obrazovanje, koje su zainteresirane za vlastiti osobni razvoj. Ovaj program vodimo uz kontinuirano usavršavanje od 2003. godine i prvi je program integrativne tjelesne psihoterapije u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Osobama zainteresiranima za istraživanje sebe nudi siguran prostor, stručno vodstvo i podršku za otkrivanje dubljih slojeva psihe i razrješenje negativnih obrazaca unutar sebe na tjelesnoj, emocionalnoj, voljnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

 

>> VIŠE INFORMACIJA, PRIJAVE

PRIJAVA NA NEWSLETTER

    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Potvrđujem da želim primati Newsletter na e-mail. (obavezno)

    [recaptcha class:center-my-button]

    * Vaši podaci koristit će se isključivo za newsletter Centra za integrativni razvoj i neće se davati trećim stranama. Također, iz newslettera se možete ispisati u bilo kojem trenutku. Za dodatne informacije – Opći uvjeti zaštite osobnih podataka.