NOVOSTI

Centar za integrativni razvoj dobio i službenu akreditaciju EABP-a

Centar za integrativni razvoj dobio i službenu akreditaciju EABP-a

Centar za integrativni razvoj dobio i službenu akreditaciju EABP-a

S velikim zadovoljstvom i ponosom javljamo da je danas, 09.4.2021., Centar za integrativni razvoj dobio i službenu akreditaciju EABP-a (Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju) i tako postao prvi priznati trening institut ovog psihoterapijskog modaliteta u Hrvatskoj i regiji.

Završena edukacija pri Centru znači da svi vi koji se želite baviti psihoterapijskim savjetovanjem možete postati psihoterapeuti sukladno propisanim kriterijima hrvatskog zakona.

Zahvaljujemo se svim našim učiteljima, mentorima i supervizorima koji su nas podržali i vjerovali u nas i u ovu vrstu rada. Također se zahvaljujemo svim učiteljima i trenerima te članovima tima Centra na nesebičnom davanju. Dali su velik doprinos u razvoju programa i njegovoj kvaliteti, te našoj organizaciji.

Zahvaljujemo se i svima vama, našim polaznicima, na povjerenju, hrabrosti i dobroj namjeri da učite od nas.

Zadovoljstvo nam je svjedočiti i sudjelovati u procesima razvoja formalne psihoterapijske edukacije kao zasebne profesije, jer duboko vjerujemo u njenu smislenost i jedinstvenost u odnosu na ostale srodne profesije. Namjera nam je nastaviti ulagati u kvalitetu psihoterapijskog treninga u integrativnoj tjelesno orijentiranoj psihoterapiji i promicanje ovog psihoterapijskog pravca u Hrvatskoj i šire.

Posvetit ćemo svoj daljnji rad prvenstveno daljnjem razvoju programa edukacije, kako bi svi vi koji ste naši polaznici, ili ćete se odlučiti školovati u Centru, dobili kvalitetno osobno iskustvo i edukaciju.

Centar za integrativni razvoj jedina je akreditirana škola za tjelesno orijentiranu psihoterapiju u Hrvatskoj i regiji od EABP-a ( Europske asocijacije za tjelesno orijentiranu psihoterapiju), čijom akreditacijom zadovoljava sve europske i hrvatske psihoterapijske trening standarde.

Ponosni smo na ovaj veliki zajednički uspjeh svih nas!

Vaš Cir tim

>> https://www.eabp.org

>> Više informacija o službenoj akreditaciji EABP-a

>> Certifikat o službenoj akreditaciji EABP-a